frajdistophate.blogg.se

2013-01-16
21:24:00

BIEBER
Alla har väl hört om detta om Justin Bieber röker Marijuana. Men på bilderna ser man aldrig att han röker. Han håller bara i.
Robin heter en kille som liknar Justin. Vissa tror att de är Robin på bilderna. För Justins tatueringar finns inte med på bilderna.
Beliebers cuttar sig sägs de.
Men först var de ej Beliebers som gjorde de. De var bara haters som la ut bilder för att få Beliebers att cutta sig själva. Jag är en true belieber men jag skulle aldrig cutta mig. de är nästa sjukt.
Man cuttar sig för att Bieber "rökte" Mariuana.
VI Beliebers fick dåligt ryckte då, för nu tror typ alla att belieber är sjuka i huvudet och skär sig och tar livet av sig för detta.
De är absolut inte alla beliebers som gör de.
Och om du som läser detta har skärt dig. Snälla du sluta med de. Du är fin som du är och inget ändrar sig för att du skär dig.
De var nästan så att jag skämdes lite när allt detta kom ut.
Hur många var de som hörde på radion när dem berättade allt där?
jag hörde iallafall och jag spelade in, Men missa lite förbörjan de dem sa för hann ej spela in allt typ bara slutet.


Så hära stod de på flera  facebook sidor. Vad man tror bestämmer man helt själv. Om man vill eller inte tro på de bestämmer du.
De kan vara justin och de kan vara Robin och de kan vara photoshopad.
så hära stod de:

Beliebers! Tyvärr var det Justin rom rökte...
Läs : Justin, med hänsyn till din karriär, borde du klippa alla band med Lil 'Twist. Ta reda på varför vi tror den lilla rapparen är ett dåligt inflytande för Biebs. Justin Bieber, 18, blev fotograferad då han höll vad som verkar vara marijuana när han festade med några vänner, däribland rapparen Lil 'Twist, i ett hotellrum i Newport Beach, Kalifornien den 2:a Januari. Dessa foton släpptes tre dagar efter att en paparazzi, som var ivrig att fota och förfölja Justin och som hävdade att Justin hade rökt på innan han började köra, och till slut blev han påkörd. I själva verket var det Lil Twist som var bakom ratten på Justins ökända vita Ferrari, vilket gav Justin ett dåligt namn i processen. Enligt vår mening har han Lil 'Twist att skylla på för Justins dumma beteende. Enligt TMZ var det Lil Twist som såg till att det var marijuana på hotellet, och det var även Lil 'Twist som var med Justin när han träffade Barbara Palvin och tog en bild på dem tillsammans! Så snart Justin träffade Barbara, började han och Selena ha problem.
Inte bara är Justin nu övervakad av ala, men han har också förlorat Selena på grund av Lil 'Twists inflytande.
Och om man tittar på Lil 'Twists Twitter profilbild, kan du se att han är ett fan av att röka på. (se ovan)
"[Vänner och familj är] djupt oroade över att Twist har blivit en kraftfullt negativ påverkan i [Justins] liv och känner mycket starkt att han behöver en ren paus från rapparen innan fler hemska saker kommer att hända" berättar källorna för TMZ .
Justin Bieber tweets om the weed incident: Justin twittrade den 5 januari, "Jag ser er alla.... Jag hör alla u. Jag vill aldrig göra någon av er besvikna. i love u. och .. tack. som sagt ... 2013 ... nya utmaningar.  ... Im ready. Vi är redo. vi ses imorgon och varje dag efter det. godnatt damer. "
När Lil Twist är ur ditt liv, kan du fortsätta att vara den genuina och trevliga pojken vi har alltid vetat att du är - och sedan, kanske, kan du vinna Selena tillbaka också!
Vad tycker ni läsare, ska Justin avsluta sin vänskap med Lil Twist?
- Hollywoodlife.com Ser ni bilden där han sitter i en bil? Han har på sig samma tröja och det var den kvällen.
 








Hallå märkte en sak nyss. Sökte på robin verrecas på google och då kom denna bild up. De är ju samma tjej i bakrunden :/
och de är  Robin de ser man. och tjejen är typ hans flickvän elr nå
 






Kommentar:

Hej!
Jag gillar inte alls Justin, fattar inte hur någon annan kan det???

Svar: Hej!Jag fattar inte att du inte gillar han:/
Du har kanske inte nå öron elr ögon ??
De som gillar Justin gillar han för han är så snygg,snäll,är en bra sångare och har ett stort hjärta <3 Han ger pengar till välgörenhet.
Först var han en pojke med en gitarr och en stor dröm.
Nu har hans dröm gått i uppfyllelse och han är känd över hela världen.
Har du sett Justins film Never Say Never??
Om inte så tkr jag att du kan se den så kanske du ändrar dig med dedära att hata Justin.
Hoppas du ger han en chans
kramar från Frida
Frida Jonasson

2013-01-20 @ 15:26:14
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: