frajdistophate.blogg.se

2013-02-16
14:21:00

Justin Bieber
Att ha en Idol som Justin Bieber är inte bara bra, Det är bäst.
Han hjälper så många folk. Han är snäll mot alla. Ger dom mat,pengar,kläder osv. Snälla skit i alla rykten och om Justin inte säger det, Så är det inte sant. Nu för tiden har nästan alla nog märk att det går rykten om vart ändå människa på jorden. Mest kändisar då. Som Justin eftersom han verkligen är världskänd. Alla skit går runt genom hela världen och kommer till varje land. Ibland är det bara så himla jobbigt.
Det som har varigt det mesta för några år sen när "Baby" släpptes var det ju att alla kalla honom bög för att han hade ljus röst. Och typ han blev kallad tjej när alla själv vet att han är en kille. Och nu är det är han rökte och drack sig full. Okej, Om det nu var sant, Låt honom göra vafan han vill? Han är 18 snart 19. Han får göra vad han vill nu. Så ni som kalla er BELIEBERS som sluta gilla Justin för allt detta skitsnacket som går runt i hela världen är bara töntiga och inte har varigt riktiga BELIEBERS. Och det här skitsnacket kommer aldrig sluta. Det finns överallt. Så ja, Ta er tid att läsa detta. Och kom ihåg att tro på Justin. ♥


jag är en Belieber 4-Ever oavsett vad

2013-02-12
17:25:56

Eric Saade
Detta skrev Eric Saade





De var en tjej som skicka in detta til mig för hon vela jag skulle dela de :)
och så klart gör jag de ;)
Om du har något annat förslag som jag ska skriva om
skriv de till mig ;) <3

2013-02-06
14:05:57

Feb. 06, 2013
ojoj oj vad de går rykten.
vet ej om de ä sant
De sägs att Harry Styles tillbringade hela sin födelsedag med en strippa och justin bieber har druckit någon slags dricka som inte alls är bra.
Har för mig att dem sa på radion att de är hostmedicen som man blandar med läsk eller saft. och på de blir man tydligen jättefull på däå de är inte bra att dricka de..

Men men vi vet inte om allt detta bara är skvaller/rykten

2013-02-05
15:43:48

omogna??
Jag fattar inte vrf typ alla är så omogna vid sättet/beteendet.

Jag tkr inte om folk som ska hålla på att snacka skit och vara så omogen.
som tex jag bryr mig inte så mkt om någon har tandställning, glasögon, lite udda kläder än vad andra har, har håriga ben/armar, är emo, bög, lesbisk, homosexuel/bisexuell, fjortiz, har mens, är hungrig och magen kurrar, pruttar, rapar. mm..

Jag bryr mig inte. Om någon tex
pruttar/fiser och de låter jätte högt.
Jag är, schysst.. kan man säga så??men jag bryr mig ej och låtsas inte om de.
medans alla kollar och ger typ taskiga kommentarer.

Vafan låt dem bara vara.
De kan väl inte rå för de. Och de är faktikt naturligt. De är luft som kmr ut från kroppen.
Var inte så dum och håll på. Alla pruttar/fiser någon gång.
Tänk om de var du som pruttade och alla skrattade och ger taskiga kommentarer: Åh fyfan vad de luktar. usch. vad har du ätit. mm.

Sen samma med klädstil.
Om man gillar att klä sig i svart så behöver man inte vara emo. om man klär sig i kjol så är de inte tantigt. de är gulligt med kjolar.
Om man har leggins/strumpbyxor och en tröja så behöver man inte vara fjortiz.
Man får ha vilka kläder som helst, se ut hur man vill..
Sen kan de även vara så att man inte har så mkt pengar så man kan köpa kläder.
Då tar man bara de man har.
De är ingen lag att kläder ska passa till varandra. Lixom de är bara kläder. kom igen.. vem bryr sig om vad andra har för kläder.

var inte sån som kommenterar andras utseende/klädstil.
Den personen kanske trivs i de. Men om andra håller på och snackar skit om den stilen så blir man osäker och man får inte klä sig i de man vill..